Юристи фіскальної служби Кіровоградщини виграли в судах 110 млн грн на користь держави

Юристами фіскальної служби Кіровоградської області з початку року виграно на користь держави понад 110 мільйонів гривень.

Про це повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.

У фіскальному відомстві Кіровоградської області повідомили про результати роботи юридичного підрозділу, діяльність якого направлена на захист економічних інтересів держави.

За сім місяців 2016 року на розгляді у судах різних інстанцій за участю органів ДФС Кіровоградської області перебувало 1959 справ різних категорій на загальну суму позовних вимог 3,3 млрд. гривень.

Розглянуто з початку року 319 справ на суму 148,7 млн.грн., на користь територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області вирішено 265 справ (83,1відс.) на суму 110,1 млн. гривень.

Зокрема, протягом січня-липня поточного року за результатами розглянутих 104 судових справ за позовами платників про визнання недійсними податкових повідомлень – рішень на загальну суму 72,3 млн. грн., 60 рішень (57,7відс.) на загальну суму 37,3 млн. грн. судами прийнято на користь територіальних органів ГУ ДФС у Кіровоградській області.

„Одне з головних завдань Головного управління ДФС у Кіровоградській області полягає у тому, щоб врегулювати усі спірні питання, які виникають з платниками податків, не доводячи їх до суду. При цьому, працівники відомства і надалі максимально будуть відстоювати інтереси держави, фахово підходячи до кожної справи, яка направляється до суду” – зазначив начальник юридичного управління області Євгеній Змеул.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар