2 автівки кропивницьких поліцейських застрахували у кіпріотки

Ілюстрація

Департамент патрульної поліції застрахував 2 автомобілі Toyota Prius, якими користуються патрульні поліцейські Кропивницького, в ПрАТ «Страхова компанія «Український страховий стандарт», яке на 77% належить ТОВ «Автозапчастина – Маркет», записаному на кіпріотку Марію Чатзіантону (Хаджиантоніс) та кіпрський офшор «Радолін Трейдінг Лімітед».

Про це пише сайт “Наші гроші“.

Департамент патрульної поліції 6 липня за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ «Страхова компанія «Український страховий стандарт» про послуги страхування автотранспорту на 284 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Застрахували 441 автомобіль різних марок, у тому числі 311 Toyota Prius, з яких 2 – у Кропивницькому (повний список із сумами страхових платежів тут).

Страхова сума за шкода майну третіх осіб становить 100 тис грн., життю і здоров’ю – 200 тис грн. на потерпілого. Кожен поліс діятиме рік, а угода – до кінця 2016 року.

Конкурентами на торгах були ПрАТ «УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», ПАТ «Страхова компанія «Країна» і ПАТ «НАСК «Оранта».

Заявка останньої була вдвічі дешевшою за переможця – 134 тис грн. Її відхилили через відсутність документу про відповідність запропонованої послуги технічним вимогам і підтвердження права Черкаської обласної дирекції фірми брати участь у тендерах від імені головного офісу «Оранти». Крім того, у наданій довідці про учасника не було відомостей щодо реєстрації платника ПДВ.

«СК «Український страховий стандарт» на 77% належить ТОВ «Автозапчастина – Маркет», записаному на кіпріотку Марію Чатзіантону (Хаджиантоніс) та кіпрський офшор «Радолін Трейдінг Лімітед».

Нині «Автозапчастина-Маркет» разом із цим офшором є засновником ТОВ «Група компаній «АІС». Останнє пов’язане з нардепом Дмитром Святашем (раніше – Партія регіонів, зараз – «Відродження») та екс-нардепом від Партії регіонів Василем Поляковим.

«НАСК «Оранта» володіють АТ «БТА Банк» (Казахстан) та кіпрським «Backwood Holdings Limited» і «Geswood Holdings Limited».

Акціонерами «СК «Країна» є інвестиційні фонди «Прайм ессетс менеджмент» президента Петра Порошенка (49,9%), «ВІК» першого заступника голови парламентської фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка і «СОВА» першого заступника секретаря РНБОУ Олега Гладковського.

«УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп» належить австрійській компанії «Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe».

Місто Кількість застрахованих Toyota Prius
Київ 144
Дніпро 42
Запоріжжя 25
Вінниця 18
Чернівці 14
Черкаси 13
Бровари 12
Херсон 9
Суми 7
Одеса 7
Житомир 4
Хмельницький 4
Луцьк 4
Львів 3
Кропивницький (Кіровоград) 2
Ірпінь 1
Полтава 1
Рівне 1
Усього: 311
Поширити:

Залишити коментар:

коментар