Кропивничан у центрі міста частували медом, пряниками та узваром

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 серпня, у Кропивницькому в рамках акції «Пенсіонери села – пенсіонерам міста» пригощали печивом та узваром усіх охочих. Святкову акцію до Медового спаса організувала Кіровоградська міська організація Партії Пенсіонерів України.

З восьмої ранку у наметах на розі вулиць Преображенської та А. Тарковського кропивничан частували смаколиками. Всього роздали з півтора десятка печива та сотню літрів узвару.

Окрім пригощання партійцям вдалось поспілкуватись з містянами та обговорити з ними проблеми, які найбільше їх зараз турбують.

“Найбільше люди скаржаться на низький рівень життя та соціальну незахищеність. Чимало з них відчувають себе непотрібними. Тому зі свого боку ми звернулися до органів влади аби частіше проводити у нашому місті ярмарки. Таким чином селяни продаватимуть виготовлену власноруч продукцію, а кропивницькі пенсіонери купуватимуть необхідне без додаткових націнок”, – зазначив голова Кіровоградської міської організації Партії Пенсіонерів України Михайло Мицюк.

Вже найближчим часом очільник обласного осередку ППУ Микола Ковальчук виступить перед депутатами обласної ради на сесійному засіданні з закликом створити мережу соціальних магазинів та аптек, аби краще захищати таку мало захищену категорію населення як пенсіонери та  ветерани.

 DSCN3467

DSCN3494

Поширити:

Залишити коментар:

коментар