Кіровоградщина: половина перевірених на корупцію фіскалів притягнена до відповідальності

За 7 місяців поточного року у Головному управлінні державної фіскальної служби у Кіровоградській області проведено 50 службових перевірок. У половини тих, кого перевіряли, знайшли порушення.

 Про це повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області

Впродовж січня – липня 2016 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області проведено 191 профілактичний захід.

Ініційовано та проведено 50 службових перевірок та розслідувань. За наслідками службових перевірок (розслідувань) внесено 25 подань про притягнення винних осіб до відповідальності та усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень, до дисциплінарної відповідальності притягнуто 7 посадових осіб. До правоохоронних органів направлено 16 матеріалів перевірок.

Протягом січня-липня ц.р. за матеріалами відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області правоохоронними органами відкрито 4 кримінальних провадження: три – за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України та одне – за вчинення злочину передбаченого ч.3 ст.365 КК України відносно службових осіб Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки викрито факти порушень чинного митного та податкового законодавства субєктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 22,1 млн. гривень.

Також повідомляємо, що у випадку якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС у Кіровоградській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, необхідно звертатися на телефон антикорупційного сервісу «Пульс» – (044) 284-00-07 цілодобово.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар