Наступного тижня у Кропивницькому обиратимуть директорів – ІІ етап конкурсу

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади директорів комунальних закладів культури міста Кропивницького відбудеться у п’ятницю, 19 серпня, о 14:00 у залі засідань міської ради.

Про це повідомляє КМР.

Під час проведення другого засідання кандидати на керівні посади презентуватимуть власні проекти програм розвитку закладів культури на один і п’ять років та матимуть співбесіду з членами конкурсної комісії.

Згідно Закону (ст. 21-5, п.2), під час публічної презентації проектів програм та співбесіди з кандидатами, на засіданні мають право бути присутніми представники засобів масової інформації та громадськості.
Шляхом голосування комісія прийме відповідне рішення, результат якого буде оприлюднений на офіційній веб-сторінці відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради.

За умови обрання більшістю від затвердженого складу конкурсної комісії, переможців призначать керівниками закладів не пізніше, ніж за два місяці з дня оголошення конкурсу. Істотні умови контракту будуть оприлюднені на офіційній  веб-сторінці відділу культури і туризму Кіровоградської міської ради не пізніше наступного дня після його підписання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар