На Кіровоградщині влаштують фруктово-овочевий рай

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До Помічнянської міської ради звернулася  ВГО “Яворина” з ініціативою провести ярмарок «Фруктово-овочевий рай».

Організатори запрошують  на ярмарок всіх жителів міста Помічна та навколишніх сіл. Початок ярмарку о 6.00 ранку 20 серпня 2016 року за адресою: м. Помічна, вул. Перемоги, 104  (територія колишнього хлібозаводу).

Наводимо текст зверенення громадських активісток: 

“Ви зможете не тільки придбати – заготувати на зимовий період овочі і фрукти по гуртових та роздрібних цінах, а й продати лишки свого врожаю. На ярмарку Вас чекають смачні вареники, полтавські галушки, пиріжки і хліб з української печі, домашній квас, свіжо вичавлений сік з домашніх фруктів і овочів.  Також Ви побачите виступи  колективів художньої самодіяльності. А ще Ви зможете взяти участь у турнірі «Українські забави» та позмагатися за цікаві призи. Прийняти участь у зборі коштів для поранених бійців у зоні АТО, скуштувати смаколики, які відсилають «яворинки» на передову, а ще відпочити з дітками, смакуючи натуральні кондитерські вироби, дізнаючись про рецепти їх приготування”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар