В Олександрії депутати виділили додаткові кошти на розвиток освіти

Сьогодні, 10 cерпня, олександрійські депутати, під час 19-ої позачергової сесії міської ради, виділили додаткові кошти на розвиток освіти.

Про це інформує прес-служба Олександрійської міськради.

На порядок денний сесійного засідання було внесено два питання.

Першим рішенням депутати внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік. Було збільшено доходи та видатки загального та спеціального фондів на 425 000 грн , за рахунок перевиконання доходів міського бюджету.

Додатковий фінансовий ресурс розподілено по таких напрямках:

  • 120 000 грн. на ремонт загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів;
  • 120 000 грн. – на заміну опалювальних котлів в Олександрійському професійному ліцеї;
  • 117 000 грн. – на капітальний ремонт покрівлі ЗНЗ І-ІІІ ст. № 10 (внутрішній перерозподіл видатків);
  • 110 000 грн. – на ремонт ОНВК (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів №17 – ліцей);
  • 40 000 грн. – на закупівлю інтерактивних дошок для ОНВК (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів №17 – ліцей);
  • 35 000 грн. – на комплексну Програму профілактики злочинності. Крім цього, здійснено внутрішній перерозподіл коштів по галузях.

Також, у зв’язку з призначенням нового керівника КП «Житлогосп» (Долгіх Олександра Леонідовича) сесія внесла зміни до свого попереднього рішення «Про дозвіл на подовження дії відновлювальної кредитної лінії комунальному підприємству «Житлогосп». Своїм рішенням міска рада також подовжила КП «Теплокомуненерго» на 6 місяців термін на розробку проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки під ЦТП-118 (пр. Соборний, 118/1).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар