Які російські марки досі продаються в магазинах Кропивницького

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Незважаючи на збройне вторгнення Росії на територію України, у маркетах та магазинах Кропивницького та інших міст досі можна знайти товари із триколором та кодом “46”.

Інфографіку із найпоширенішими товарами з Росії підготував сайт “Маяк”.

Більшість із них досі можна знайти на поличках кропивницьких маркетів. Деякі з реалізаторів вказують на походження продукції на ціннику. Минулого року Перша електронна газета перевіряла, як маркують продукцію в Кропивницькому.

російські товари

Як повідомляв раніше Укрінформ, згідно з постановою уряду №1147, заборона діятиме до 5 серпня 2016 року або до скасування заборони ввезення на митну територію Російської Федерації товарів сільськогосподарського призначення, продукції та сировини, що походять з України.

До переліку російських товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, потрапили: м’ясо та субпродукти великої рогатої худоби, свиней, птиці, риба і ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні, молоко, вершки, кефір, сири плавлені, кава смажена з кофеїном, чай чорний, кондитерські вироби з цукру без вмісту какао, шоколад, шоколадні цукерки, продукти дитячого харчування, хлібобулочні, борошняні вироби, продукти для приготування соусів і готові соуси, пиво із солоду (солодове), горілка, корм для собак або котів, сигарети з фільтром, засоби для миття шкіри, гербіциди, засоби, що запобігають проростанню паростків, та регулятори росту рослин, обладнання для залізниць або трамвайних колій, локомотиви дизель-електричні та ін.

Нагадаємо, з 1 січня 2016 року Російська Федерація заборонила ввезення на свою митну територію українських товарів. Відповідну постанову про включення з 1 січня 2016 року України до переліку країн, з яких заборонено ввезення до Російської Федерації сільгосппродукції, сировини та продовольства, підписав прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв 21 грудня 2015 р. Заборона запроваджена до 5 серпня 2016 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Які російські марки досі продаються в магазинах Кропивницького

  1. А про що казати, коли так звані нардепи від опоблоку, а фактично – “руськага міра”, як ларінська банда сепарів, через свої позови намагаються натягнути “російську марку” імперської назви на все місто, “незважаючи на збройне вторгнення Росії на територію України”.

Коментарі заборонені.