По одній із вулиць Олександрії заборонили рух великовагового транспорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© ar.volyn.ua

Сьогодні, 10 серпня, виконавчий комітет прийняв рішення про заборону руху великовагових транспортних засобів по вулиці Садовій та затвердив схему руху великовагових транспортних засобів у Південно-східному районі м. Олександрії.

Пише сайт Олександрійської міськради.

Управлінню житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування міської ради доручено встановити на вулицях Героїв Сталінграду, Садовій, Бульварній (Свердлова), Діброви, Григорія Усика (Червоноармійській) необхідні дорожні знаки про заборону руху великовагових транспортних засобів та дорожні знаки з інформацією про напрямок руху великовагових транспортних засобів, а також ознайомити зі схемою руху підприємства, які знаходяться у даному мікрорайоні.

Начальнику Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області запропоновано організувати постійний контроль за рухом великовагових транспортних засобів по вулицях міста.

n2_sh-768x513
Схема об’їзного шляху руху великовагового вантажного транспорту та розміщення відповідних дорожніх знаків у Південно-східному районі м.Олександрії 

Загальні дані про Південно-східний район м.Олександрії

Південно-східний район охоплює вул.Героїв Сталінграду у напрямку Дніпропетровського шосе, вул.Садову, приватний сектор та гаражні кооперативи, парк «Молодіжний», вул.Козацьку (колишня назва – Червоного Козацтва), залізницю, вул.Бульварну (колишня назва – Свердлова), вул.Кропивницького, вул.Пилипа Гриценка (колишня назва – Паризької Комуни).

Значну територію східного району займають підприємства: сертифікований елеватор Агродар ЛТД ТОВ, Олександрійська філія ТОВ “Нікопольська зернова компанія», ВАТ НВО «ЕТАЛ», завод «Автоштамп», ТОВ Олександрійська зернова компанія, автобази та інші.

Пояснення до схеми об’їзного шляху для руху великовагового вантажного транспорту

З боку Знам’янського шосе західного напрямку руху вантажний великоваговий транспорт спрямовано наступним маршрутом:
– по вул.Героїв Салінграду за 150-300м до повороту на вул.Садову встановити дорожній знак 3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено»;
– далі по напрямку руху поворот на дорогу з грунтово-щебеневим покриттям,
– далі по вул.Кропивницького та вул.Пилипа Гриценка (Паризької Комуни) до повороту на ліво по вул.Бульварній (Свердлова);
– далі поворот на ліво по провул.Привокзальному (Чичерина) до вул.Григорія Усика (Червоноармійська);
– далі по вул.Григорія Усика (Червоноармійська) до вул.Садової, (в’їзд на територію елеватору Агродар ЛТД ТОВ).

З боку Дніпропетровського шосе східного напрямку руху вантажний великоваговий транспорт спрямовано наступним маршрутом:
– з траси Е50 по Дніпропетровському шосе та вул.Пилипа Гриценка (Паризької Комуни) на вул.Бульварну (Свердлова) до повороту на ліво по вул.Чичерина;
– далі по пров. Привокзальному (Чичерина) до вул. Григорія Усика (Червоноармійська);
– далі по вул. Григорія Усика (Червоноармійська) до вул. Садової, 1 (в’їзд на територію елеватору Агродар ЛТД ТОВ).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар