Кіровоградщина: вдову героя АТО змусили платити за проїзд у маршрутці

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вдові героя АТО Дмитра Єфремова, який загинув в Авдіївській промзоні, контролер автобуса №4 у Знам’янці, не дозволив скористатись пільговим проїздом за посвідченням члена сім’ї загиблого. 

Про це у Фейсбуці написав радник голови Знам’янської РДА Володимир Мухуров.

Скриншот 10.08.2016 93659.bmp

Юлія Єфремова з представниками ГО “Знам’янська спілка учасників АТО” звернулися за допомогою в Центр надання допомоги учасникам АТО, де дружині героя було надано всі роз’яснення та порядок дій в даній ситуації. Активісти спілки ходили з Юлією до адмінкорпусу ПП “Орбіта”, де на жаль, не було керівника на місці. Юлія написала письмове звернення щодо факту її приниження в автобусі.

“Ми всі наполягаємо, щоб відбулося публічне вибачення керівництва надавача послуг. Представники ПП “Орбіта” інформували, що у договорі з міською владою не прописано, що до пільгових категорій мають бути зараховані і члени родини загиблого учасника АТО. Втім, підприємство надає ці послуги та пільгу з власних міркувань і бажання. Вибачитись пообіцяли особисто перед Юлією Єфремовою, втім ініціатори візиту чекатимуть письмову відповідь та публічне вибачення”, – розповів журналістам KOMORA.INFO атовець Сергій Бондаренко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар