Знам’янка відсвяткувала День міста концертом зірок “Х-фактора”, запрошених Олесем Довгим

Олесь Довгий

У Знам’янці Кіровоградської області у неділю, 7 серпня, відбувся конценрт зірок талант-шоу “Х-фактор” Євгена Литвинковича і Аїди Николайчук.

Виступ знаменитих артистів став подарунком до Дня міста від місцевого народного депутата Олеся Довгого.

За його словами, візит популярних артистів – це саме те, що здатне порадувати кожного знам’янчанина, незважаючи на його вік і музичні вподобання.

Безкоштовний концерт, організований Олесем Довгим, проходив на міському стадіоні Знам’янки і зібрав повні трибуни глядачів. Але це було не єдине святкове заходом недільного дня. З 12 годині в міському парку культури проходили розважальні заходи. Для дітей були встановлені розважальні зони з надувними гірками, батутами та іншими атракціонами. Для дорослих діяла фотозона, де професійний фотограф робив святкові знімки для всіх бажаючих.

Олесь Довгий. Вітання велоспортсменів
Олесь Довгий. Вітання велоспортсменів

У День міста в Знам’янці також пройшли спортивні змагання: велогонка і шаховий турнір, переможці яких отримали пам’ятні призи. Крім цього відбулося нагородження лауреатів щорічного міського конкурсу “Людина року”, який визначив найбільш гідних представників місцевої громади у 15 номінаціях. Всі вони також отримали цінні подарунки від Олеся Довгого.

Ще однією подією, приуроченою до святкування Дня міста, стало відкриття сучасного дитячого майданчика в одному із сіл Знам’янського району Кіровоградщини.

Всього у святкових заходах взяли участь близько 5 тисяч осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Знам’янка відсвяткувала День міста концертом зірок “Х-фактора”, запрошених Олесем Довгим

Коментарі заборонені.