Кропивничани знову скаржаться на забудовника, який забирає їх двір

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 5 серпня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів особистий прийом громадян. Найбільше звернень мешканців міста, як і зазвичай — щодо питань житлово- комунальної сфери. Крім того, кропивничани скаржаться на забудовника, який намагається розташувати свій офіс у їхньому 

Пише сайт Кропивницької міської ради.

На прийом до очільника міста звернулися сьогодні 32 заявника. Кропивничани просили полагодити дахи будинків, облаштувати внутрішньодворові території, полагодити зовнішнє освітлення на вулицях, допомогти з видачею дозволів на встановлення автономного опалення.

Усим колективом до міського голови знову прийшли жителі будинків з вулиці Чміленка, які тривалий час відстоюють двір перед забудовником. На дитячому майданчику тут планують збудувати офісне приміщення, проте мешканці — категорично проти.

Андрій Райкович доручив зібрати робочу нараду, на якій знайти шлях виходу з цієї ситуації.

“Керівники управління містобудування та архітектури, управління земельних відносин та юридичного управління разом з ініціативною групою, зберіться наступного тижня, й проведіть перемовини, – запропонував міський голова. – Маємо вирішити все шляхом переговорів. Не можна, щоб в місті забудовували дитячі майданчики. Якщо забудовник не погодиться припинити будівництво, доведеться переходити в площину судових позовів”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар