Жителі Світловодська хочуть упорядкувати розклад руху маршруток

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жителі Світловодська зареєстрували в Єдиній системі електронних петицій звернення із проханням навести порядок у розкладі руху маршруток.

Фрагмент петиції:

Порядок справи не псує. Від порядку не зубожіють.
(Народна мудрість)

Від порядку гірше не буде. Транспортна система міста це в першу чергу швидкість і економія особистого часу жителів міста.

Чи можна привести в порядок графік маршрутного транспорту міста?

У місті повинен бути єдиний графік маршрутного транспорту, з конкретно зазначеним часом відправлення кожного маршрутного автобуса з кожної зупинки міста. Саме точний час відправлення – це дасть людям можливість планувати свої регулярні маршрути з точністю до декількох хвилин.

Обов’язково повинен існувати метод контролю дотримання графіка з боку громадськості і з боку влади і звичайно метод покарання за недотримання графіка як конкретного водія так і компанію автоперевезень.

Графік з усіма подробицями повинен бути представлений в ЗМІ і на зупинках з зазначеними контактами для звернень громадян про недотриманні даного графіка.

Обов’язковою умовою має бути повне володіння інформацією про компанії автомобільних перевезень (короткий опис в кожній маршрутці «Вас обслуговує транспортна компанія …»), номер транспортного засобу (обов’язково всередині салону) і про конкретного водія (бейдж на панелі «сьогодні Вас обслуговує водій … .. »). Це дасть можливість описувати / коментувати в ЗМІ не тільки негативні, а й позитивні моменти в роботі транспортних компаній і водіїв зокрема.

Підписати петицію можна тут

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 5 серпня петицію підписали 9 осіб з 100 необхідних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар