Кропивницькі поліцейські повинні досконало володіти оперативно-тактичною підготовкою – інструктор ЦОТП “Цитадель”

Олег Ковальчук (ЦОТП "Цитадель") і патрульні Кропивницького

Учора, 5 серпня, патрульні поліцейські усієї України відзначили професійне свято. Їх робота вимагає багатопрофільності і різносторонньої підготовки. Одними з ключових є оперативно-тактичні вміння, яким патрульних Кропивницького навчає Центр оперативної тактичної підготовки “Цитадель”.

Читайте також: У Кропивницькому відзначили День Нацполіції

«Оперативно-тактична підготовка має займати чільне місце у професійній підготовці кадрів правоохоронних органів. Для ефективного виконання своїх функціональних обов’язків поліцейські повинні досконало оволодіти тактикою самооборони, ведення стрільби і мати спеціальну фізичну підготовку. Це допоможе їм бути готовими до викликів, з якими вони зіткнуться у реальності та якнайкраще виконати покладенні на них завдання», – зазначив інструктор ЦОТП «Цитадель», співробітник НДКЦ МВС Олег Ковальчук.


До речі, ЦОТП “Цитадель” проводить ряд курсів з оперативно – тактичної підготовки: проведення операцій з порятунку заручників; робота з спеціальним обладнання, вибуховими пристроями; тактика протидії тероризму; методика обшуку, штурму будівель і приміщень; порятунок заручників з використанням дронів; надання першої медичної допомоги. Долучитись до навчань можуть не лише працівники силових структур, а й усі бажаючі кропивничани.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар