Громадські активісти промоніторять фінансово-економічну діяльність управління освіти Кропивницької міськради

Всеукраїнський рух проти політичної корупції «Під контролем» почне моніторинг контрактів Кропивницького міського управління освіти.

Активісти Руху вивчатимуть договори на закупівлю послуг з організації харчування у навчальних закладах та дитячих садочках, що були укладені управліннями освіти протягом квітня-серпня 2016 року, повідомляє прес-служба Асоціації політичних наук.

«Ми хочемо надати суспільству інформацію: за якими умовами були укладені договори, чи проводилися тендери? Які фірми та фізичні особи-підприємці з надання послуг по організації харчування дітей, і у якому об’ємі отримають бюджетні кошти?», – розповів координатор руху «Під контролем» в області Дмитро Сінченко.

Використовуючи відкритті джерела інформації, активісти встановлять, чи не порушували раніше ці фірми судове законодавство, а також з’ясують, до яких політичних сил відносяться фірми, що отримали контракти. Напередодні 1 вересня аналіз контрактів міських управлінь освіти буде опубліковано.

Нагадаємо, що у червні-липні Всеукраїнський рух проти політичної корупції проаналізував декларації депутатів місцевих рад та декларації доходів та майна за 2015 рік очільників департаментів та управлінь ЖКГ в 17 обласних центрах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар