Кропивничанину після ДТП, якому шукали донорів, потрібні кошти на операцію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кілька днів тому Перша електронна публікувала інформацію про кропивничанина, якого у Бобринецькому районі збила автівка. Завдяки публікаціям на сайтах donor.ua та Перша електронна газета, необхідну кількість донорів було знайдено буквально за день. Тепер хлопцю потрібна фінансова допомога, аби зробити операцію на обличчі.

“Учора мені відзвонився друг родини Осіпенків, який звертався із проханням про допомогу у пошуці донорів IV(+) групи крові. Сказав, що вранці прийшло донорів навіть більше, ніж потрібно – хлопець забезпечений компонентами крові вдосталь. Просив передати подяку усім, хто відгукнувся на прохання про допомогу. Чесно кажучи, я і сама вражена тим, що потрібні донори відгукнулись так швидко, адже IV група трапляється не часто. У розмові з чоловіком з’ясувалось, що зараз родина займається пошуком коштів на операцію”, – розповіла координатор Асоціації молодих донорів України у Кіровоградській області Ольга Ткаченко.

Загалом для операції на обличчі потрібно близько 38 тис. грн. Із них 21 тисяча – лише на деталі: пластини, шурупи. Адже від сильного удару найбільше постраждало саме обличчя – зламаний ніс, щелепи.

“Нижня щелепа – три перелома. Верхню – взагалі вирвало. Ніс зломаний. Він зараз через трубку дихає”, – розповів Першій електронній батько Сергія Пшеннова Олександр Осіпенко.

Сергій Пшеннов на фото справа
Сергій Пшеннов на фото справа

Нагадаємо історію Сергія.

Повертаючись після вечірнього тренування, кропивничанин Сергій потрапив під колеса автівки. Сталося це минулого тижня. Тяжкі переломи ноги, щелеп – зараз чоловік знаходиться на стаціонарі у Кіровоградській обласній лікарні.

“Син мій займається спортом. Ми самі з Кропивницького. Живемо на Попова. Поїхали на дачу в Федіївку Бобринецького району. Сергій і там знайшов собі тренування – пробіжка, турніки на спортмайданчику. Він уже повертався додому. Його збила автівка. Від сильного удару його закинуло аж у лобове скло автівки ”, – розповідає батько.

Родина сподівається на допомогу небайдужих.

Контактний телефон:

Батько: 098 39 95 083

Номер картки на ім’я батька – Олександра Осіпенка

(ПриватБанк) 5168 7573 1056 2287

Фото зі сторінки Сергія у соцмережах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар