У Новоукраїнці троє підлітків викрали з магазину гроші, сигарети та слабоалкоголку

Новоукраїнські поліцейські викрили трьох неповнолітніх, які обікрали магазин. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Новоукраїнського відділу поліції.

Із приміщення закладу, розташованого у місті Новоукраїнці, вночі злодії забрали гроші у сумі 5 тисяч гривень, тютюнові вироби та слабоалкогольні напої.

Наприкінці липня до відділу поліції звернувся 52-річний приватний підприємець із заявою про те, що невідомі, пошкодивши віконне скло, проникли до його магазину, звідки викрали товар та грошові кошти з каси.

«Протягом доби поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися троє місцевих мешканців, 16 та 17 років. За словами хлопців, до вчинення крадіжки їх спонукало бажання швидкого збагачення. Чужі гроші витратили на власні потреби в обласному центрі», – розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкцією статі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар