Родина воїна загиблого під Іловайськом отримає дозвіл на автономку

Ілюстрація

Родина загиблого в АТО Сергія Котового, яка не могла отримати дозвіл на встановлення автономного опалення, вже до кінця тижня отримає його.

Сьогодні, 2 серпня, матір та батько воїна звернулися до міського голови Андрія Райковича з проханням пришвидшити процес видачі дозволу на «автономку». Заяву на його отримання подали ще на початку літа, проте позитивної відповіді – не отримали.

“Ми сподівалися, що дозвіл дадуть ще під час минулого засідання комісії. Але цього не сталось”, – розповіла мама бійця Любов Рожкова. – “Без автономного опалення нам буде дуже скрутно, адже тарифи чималі, а платити за них нічим”.

Депутат міської ради Олег Краснокутський, який також був присутній на зустрічі, відзначив, що вже давно підтримує родину, і сподівається, що необхідний дозвіл їм все ж видадуть.

“Під час минулого засідання комісії ми просили в порядку виключення розглянути це питання. Адже сім’я втратила сина в АТО, проте, на жаль його так і не розглянули”.

Міський голова Андрій Райкович запевнив – з видачею дозволу родині бійця не затягуватимуть.

“Ви вибачте, що дозволу вам не видали вчасно”, – зазначив очільник міста. – “Ваш син воював за незалежність України, і загинув за неї. Хто, як не ви першочергово маєте отримувати будь – які пільги, дозволи і увагу влади. Я обіцяю, що кінця тижня ви отримаєте необхідний дозвіл. Вже можете починати підготовку до встановлення обладнання”.

Андрій Райкович дав завдання заступнику Олександру Мосіну, щоб в п’ятницю, під час чергового засідання комісії питання родини Героя обов’язково розглянули, і видали дозвіл на встановлення автономного опалення.

Котовий Сергій Феліксович

Молодший сержант Сергій Котовий народився 15 січня 1988 р. у м. Кропивницький. Проходив службу на посаді командира відділення у 93-ій окремій механізованій бригаді.

Загинув 21 серпня 2014 р. під час виконання бойового завдання в районі м. Іловайськ, Донецька область. Похований на Алеї слави на Рівнянському кладовищі.

за матеріалами прес-служби Кропивницької міськради
Поширити:

Залишити коментар:

коментар