У Кропивницькому, аби сполучити транспортом Парк Перемоги, змінять маршрут №116-а

Ілюстрація

У Кропивницькому незабаром змінять схему руху маршрутного таксі № 116-а. Аби сполучити транспортом район Парку Перемоги, на який чекає масштабна реконструкція, цей маршрут пролягатиме вулицями Садовою, Яновського та Куропятникова.

Про це сьогодні, 2 серпня, на прес-конференції у міськраді розповів начальник управління транспорту Олександр Вергун.

“Це маршрут, який курсує з мікрорайону Арнаутово до Райцентру. Ми погодили з головами квартальних комітетів і запропонували перевізнику змінити його схему руху, щоб він, рухаючись з Арнаутового, робив заїзд, і по вулиці Садовій піднімався вгору до телевежі, а потім повертався по вул. Куропятникова і пров. Фортечному повз 16-ту школу”, – повідомив очільник транспортного управління.

Але, за словами Олександра Вергуна, для безпечного руху маршрутного таксі при перетині вулиць Куропятникова та Яновського, там потрібно встановити світлофори.

“Коли ця маршрутка буде повертатись з Райцентру, то буде підніматись по пров. Фортечному і вулицею Куропятникова, де при перетині з вул. Яновського буде пересікати 4 полоси руху. Там було відновлене дорожне покриття, і потік транспорту підвищився. Тому, для дотримання правил безпеки перевезень, там потрібно встановити світлофори”, – наголосив Олександр Вергун.

За його словами, за програмою управління ЖКГ планується встановлення світлофорів на цьому перехресті.

“Як тільки цей світлофор буде встановлено, 116-а поїде цим маршрутом”, – резюмував начальник управління транспорту.

Нагадаємо, з Держфонду соціально-економічного розвитку виділили 11,5 млн на реконструкцію міських парків Кропивницького: 10 млн грн на реконструкцію міського саду (парк Перемоги) та 1,5 млн грн на реконструкцію Ковалівського парку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар