Мешканець Кіровоградщини намагався викрасти у свого знайомого автомобіль

Зловмисник залишив авто, з незначними пошкодженнями, неподалік місця злочину, оскільки  не зміг упоратися з керуванням, перебуваючи у стані сп’яніння. За скоєне чоловіку може загрожувати до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

До Вільшанського відділення поліції надійшла заява мешканця одного з населених пунктів району про те, що вночі з двору його домоволодіння було викрадено автомобіль.

«Працівники поліції виїхали на місце події та встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний раніше судимий за крадіжки односельчанин потерпілого, який неодноразово бував у нього в гостях. Автомобіль виявили неподалік обійстя господарів, де після невдалої поїздки «водій» залишив його та зник у невідомому напрямку. Поліцейські протягом декількох годин доставили зловмисника до відділення поліції, у скоєному він зізнався», – розповів начальник підрозділу Євген Магей.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), триває.

Чоловіку оголошено про підозру, йому загрожує покарання у вигляді штрафу, або обмеження чи позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Вільшанського відділення поліції Голованівського ВП ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар