Знам’янчани просять встановити світлофори на двох перехрестях, де часто стаються ДТП

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Знам’янчани зареєстрували в Єдиній системі електронних петицій звернення із проханням встановити світлофори бодай на двох перехрестях, де часто стаються ДТП.

Текст петиції:

“Пропоную підвищити безпеку руху та зручність користування нашими дорогами. В нашому місті з’єднується автомобільний шлях міжнародного М 04 з дорогою національного значення Н 01. Через місто проїздить величезна кількість авто, водії яких потерпають від поганого стану наших доріг та наражаються на небезпеку через погану організацію дорожнього руху.

Нам потрібно поновити регульовані перехрестя на вулицях Дмитрівська – Віктора Голого (в минулому вул. Фрунзе), та вулицях В’ячеслава Чорновола – Віктора Голого. На цих перехрестях кожен рік відбувається безліч ДТП, гинуть та калічаться люди, ризикують життям пішоходи.

Безглуздя ситуація полягає в тому що світлофори працювали на цих перехрестях у часи коли в усьому місті було три десятки машин, а зараз немає.”

Підписати петицію можна тут

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 1 серпня петицію підписали 73 особи з 280 необхідних.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар