РНБО: За добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО – пише ІАЦ РНБО.

За даними, які оприлюднив сьогодні вранці речник  прес-центру Антитерористичної операції майор Олег Сушинський, на Донецькому напрямку зафіксовано 16 випадків відкриття вогню. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї противник бив по захисниках Авдіївки.

Крім цього, вчора близько 11:30 в цьому населеному пункті наша розвідувальна група вступила у вогневий контакт з ворожими диверсантами. Бойове зіткнення тривало майже годину. В результаті професійних дій українських бійців ворожа ДРГ відступила. Також неподалік Зайцевого та Новоселівки Другої ворог застосував гранатомети, у Новогородському – БМП, а в Луганському стріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперських гвинтівок.

На Маріупольському напрямку окупанти 10 разів порушували режим припинення вогню. Зокрема, з 82 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти у Старогнатівці. Також, гранатомети та великокаліберні кулемети ворог задіяв у Водяному, поблизу Мар’їнки застосував танк, а в Широкиному – стрілецьку зброю.

На Луганщині ворог 18 разів як прицільно, так і хаотично обстрілював українських армійців з 82 мм мінометів під Новозванівкою, Новоолександрівкою, Богуславським, Кримським та селищем Велика Кошарна. Також супротивник використав гранатомети у Попасній та Лопаскиному.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар