Андрій Райкович закликав кропивницьких депутатів не розводити популізм навколо автономок

Ілюстрація

Вже декілька місяців у Кропивницькому точаться суперечки між мешканцями міста, управлінням ЖКГ і фірмами по встановлення автономного опалення. Сьогодні, 28 липня, під час розгляду програми розвитку ЖКГ на 2016 рік це питання вкотре загострилось.

“Ми будемо змушені давати дозволи на відключення від загальної мережі, якщо не запустимо центральне опалення. Це дуже складна і першочергова ситуація”, – зауважив депутат Олександрій Цертій.

Коментуючи ситуацію з автономним опаленням у місті, і те, що близько 2000 кропивничан, наразі не отримали дозволи на встановлення  автономок, міський голова Андрій Райкович зауважив:

“Я просив віділити 14 мільйонів з 33 запланованих на підтримку ТЕЦ. Але комісія не дослухалась до мене. Тому я закликаю усіх депутатів мати здоровий глузд і не займатись популізмом. У постанові Кабміну чітко написано, що не можна від’єднувати декілька квартир від стояка, лише увесь будинок. Я не хочу щоб ми фінансували остапів бендерів, які збунтували людей і тепер вимагають працювати за неприйнятними нормами”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Андрій Райкович закликав кропивницьких депутатів не розводити популізм навколо автономок

  1. Ах ты сука а тарифы и нормы на отопления прийнятни?.
    Снизь цены на отопление и вопрос будет закрыт автоматически.
    Не можешь? …. Иди нахуй, у меня нет денег а субсидию я брать не хочу так как её дают

Коментарі заборонені.