Інваліди по зору міста Кропивницького платитимуть половину комунальних послуг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Рішення “Про звільнення на 50 % від оплати за користування житлово-комунальними послугами інвалідів 1 і 2 груп по зору” підтримали депутати Кропивницької міськради сьогодні, 28 липня.

Фрагмент проекту рішень:

Керуючись статтями 46, 140, 146 Конституції України, статтями 25, 59  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання пункту 7 Заходів щодо реалізації Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста Кіровограда на 2016 рік, затверджених рішенням Кіровоградської міської ради від 23 січня 2016 року № 78 та відповідно до Порядку надання пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги інвалідам 1 і 2 груп по зору та відшкодування підприємствам, організаціям та установам – надавачам послуг витрат, пов’язаних з наданням цих пільг, затвердженого рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 02 червня 2015 року № 300, Кіровоградська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Звільнити з 01 січня 2016 року інвалідів 1 і 2 груп по зору        на 50 % від оплати за користування житлово-комунальними послугами (квартирна плата, централізоване (індивідуальне) опалення, холодне водопостачання та водовідведення) згідно з додатком.
  2. Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради проводити перерахування коштів підприємствам-надавачам комунальних послуг відповідно до Порядку надання пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги інвалідам 1 і 2 груп по зору та відшкодування підприємствам, організаціям та установам – надавачам послуг витрат, пов’язаних з наданням цих пільг, затвердженого рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 02 червня 2015 року № 300.
  1. Підприємствам, організаціям та установам – надавачам житлово-комунальних послуг щомісячно надавати до Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради розрахунки витрат, пов’язаних з наданням цих пільг, та акти звіряння розрахунків за надані послуги.

  2. Відділу соціальної підтримки населення Кіровоградської міської ради, у разі необхідності, вносити зміни до додатка до даного рішення за поданням Кіровоградського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих та Кіровоградської обласної організації Українського товариства сліпих (УТОС), узгодженим з управліннями соціального захисту населення виконавчих комітетів Кіровської та Ленінської районних у м. Кіровограді рад.

  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності, з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мосіна О. В. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом функціональних повноважень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар