На вокзалах Кіровоградщини розповідатимуть про торгівлю людьми

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

30 липня з 11:00 до 15:00 в мiсцях транспортного сполучення залізничних вокзалів, автовокзалів у Кропивницькому та Знам‘янці відбудеться просвітницька акція до Всесвiтнього дня боротьби iз торгiвлею людьми “Спiльними зусиллями проти торгiвлi людьми в Українi”.

У всесвітній день боротьби iз торгiвлею людьми активісти будуть розповсюджувати друковану продукцію з інформацією про безпечну міграцію та захист осіб, які постраждали від торгівлі людьми в Україні.

За словами організаторів, це робиться для того, щоб сприяти формуванню у громадян свідомого ставлення до міграційних намірів та власної безпеки, мінімізувати вірогідність потрапляння в ситуацію торгівлі людьми; популяризувати доступ до послуг Національної безкоштовної лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів.

Нагадаємо, на Кіровоградщині зафіксовано 4 випадки торгівлі людьми. Проте частіше в області зустрічається трудової експлуатацiї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар