На Кіровоградщині дорогу, змиту негодою, привели до ладу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Дорогу, що зруйнувала негода на Новоархангельщині, відремонтували. Ремонт повністю був профінансований Службою автомобільних доріг у Кіровоградській області.

У червні на теренах Кіровоградщини лютувала негода. У Новоархангельському районі автомобільну дорогу Вукитичеве-Іванівка практично змило. Ремонт довелося робити негайно, особливо зважаючи на те, що дорога знаходиться в маршруті освітнього округу у по ній вже з 1 вересня курсуватиме шкільний автобус.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області відновлювати дорогу взялися робітники Новоархангельської ДЕД. Спочатку очистили від намулу та іншого сміття, нанесеного дощовою водою, влаштували водовідведення та влаштували вирівнюючий шар. Далі – влаштували безпосередньо покриття на площі 1 675 м² товщиною у 5 см.

На ремонт витратили 330 тон асфальтобетону, який виготовили на власному АБЗ дорожньої дільниці, 18 кубів щебенової суміші, до речі, також з власного кар’єру та 378,6 тисяч гривень з державного бюджету.

Загальна протяжність відремонтованої дороги склала 225 погонних метрів.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSCN0823

DSCN0811

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар