Україні покажуть неформатних бібліотекарів Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Олександрійські бібліотекарі беруть участь в фотоконкурсі “Бібліотекар – неформат”. Згідно з умовами, кращі фотографії потраплять в настінний календар на 2017 рік – пише “Моя Олександрія”.

На даний момент в конкурсі зареєструвалися дві александрійки – Марина Дерун (керівник інтернет-центру в бібліотеці імені Блоку) і Наталія Дмитрієва (бібліотекар дитячої бібліотеки імені Гагаріна).

За словами директора Олександрійської ЦБС Тетяни Троцюк, також готуються послати знімки Наталія Додатко і Олена Ланина.

Щоб підтримати наших учасниць, треба тут натиснути на знімок і поставити лайк.

Команда Молодіжної секції УБА не змінює традиції і у 2016 році традиційно проводить фотоконкурс у літній період. Саме влітку ми можемо трохи розслабитись, відпочити, помріяти і реалізувати те, на що раніше постійно не вистачало часу. Тому і фотоконкурс вирішили наповнити новим диханням ідей. Пропонуємо представити роботу бібліотекаря в гумористичному амплуа з використання реквізиту, костюмів, гриму, цікавих локацій тощо. Фотографії допущені до конкурсу будуть оцінюватись з точки зору цікавості й креативності ідеї”, – пише про конкурс Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар