Українці визначились, де хочуть проводити Євробачення-2017

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Український організаційний комітет обрав три міста з шести, що претендують на проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. Проте українці своїм голосуванням уже визначились із одноосібним лідером.

Назви міст повідомив гендиректор НТКУ Зураб Аласанія на своїй Facebook-сторінці, інформує VIDIA.

«Київ, Дніпро, Одеса. Три півфіналісти», – написав Зураб.

Додамо, що у ці міста представники Європейського мовного союзу приїдуть з інспекцією. Переможця обіцяють оголосити 1 серпня.

Нагадаємо, 64% опитаних вважають, що міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 має відбутися в Україні, 42% респондентів назвали Київ найкращим містом для його проведення – такі результати дослідження компанії TNS.

На другому місці у рейтингу – Львів (27%), далі – Одеса, Дніпро та Харків.

Серед жителів Заходу значно більше тих, хто вважає, що Євробачення потрібно проводити однозначно в Україні (49%), а також тих, хто вважає, що Євробачення має проходити в звільненому Криму (15%).

Натомість жителі Сходу (21%) та Півдня (25%) вважають, що наразі організовувати Євробачення в Україні абсолютно недоречно.

Водночас 11% опитаних хотіли б передати право на проведення конкурсу країні, що посіла друге місце – Австралії.

eurovision 1

eurovision

Поширити:

Залишити коментар:

коментар