Вихідні із майстер-класів: куди піти у Кропивницькому 23-24 липня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вихідні 23-24 липня у Кропивницькому насичені різноплановими майстер-класами. Хоча і є й інші розваги для містян. Перша електронна підготувала щотижневу підбірку анонсів на вихідні.

Ковалівський парк

У суботу, 23 липня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Запрошуємо на зустріч з героями вітчизняного письменника Миколи Гоголя «Миргород». Серед цікавинок: майстер-клас зі створення портрета, розповідь про українські традиції, давні українські ігри та ін.

Послуги надаються безкоштовно!

Публічне інтерв’ю в кав’ярні

Запрошуємо кіровоградців провести суботній ранок з користю. Приходьте 23 липня в 11.00 на ранкову каву і надихаючу бесіду в рамках проекту Public Talk.

Public Talk – це популярний у всьому світі формат публічних інтерв’ю з відомими та успішними людьми. Раз на тиждень в кав’ярні Dva Coffee, ми будемо знайомити вас з цікавими кіровоградцями, які розкажуть свою історію успіху.

Цього разу в гостях у DVA Coffee дуже цікава пара. Вони стали один для одного опорою в сім’ї і в бізнесі.

Олена і Юрій Козачинський – керівники рекламної групи Рекламна група “Center media” Кіровоград, засновники проекту квест АКС і Квест-кімната “Синдром дракона”.

Поговоримо про пошук себе, створенні справи з нуля, про важливість підтримки близьких, про натхнення, ну і, власне, про бізнес.

Чекаємо вас в цю суботу на надихаючу бесіду під освіжаючий фраппе 🙂

13707542_1016721731758471_2437772583049406309_n

Як заробляти на життя хенд-мейдом

У суботу, 23 липня, кіровоградські майстрині зі студії “Мир Креатива” – Варвара Діордієва та Олена Пупаза, а також фахівець бібліотеки для дітей імені Шевченка Маріанна Маковій навчать дорослих у місті Благовіщенське (колишня Ульяновка), як заробляти на життя ручною роботою.

Під час тренінгу, на який запрошуються внутрішньо переміщенні особи, жінки та люди з інвалідністю, можна буде вивчити такі практики ручної роботи, як скрапбукінг, декупаж, роботу з полімерною глиною та створення ляльок-мотанок.Тренінг відбудеться з 10.00 до 16.00 – у контексті реалізації проекту “Маленька Берта”, що його втілює у життя громадська організація “Турбота” – у партнерстві із Фундацією Прав Людини.

Записуйтеся на заняття у місті Благовіщенське – телефонуйте за номером 099-044-55-04 (Марина Нестеренко, голова районного відділення УТОС).

Театр ляльок

Театр ляльок запрошує 23 липня на музичну казку з танцями і співами, розіграна у жанрі балагану.

Дружно живуть у лісі мудра Сова, голосистий Півень, товстун-Хом’як і красуня-Коза з пустунами-козенятами. Цілими днями безтурботно бавиться малеча під лагідним сонечком. Та одного разу, на лісовій галявині з’являється голодний Вовк.
Отримавши від Сови інформацію про лісових мешканців, сіроманець задумав поласувати козячою родиною, але не так просто виманити з хати розумних козенят, які, залишившись самі вдома, слухняно виконують мамині настанови.

Початок вистави о 12.00

Кропивницька міська рада запрошує
Субота 23.07.16
14.00 – обмін досвідом “Успішний дачник ” (МЦБС філія №16)
15.00 – літературно-екологічний круїз “Живої природи душа промовляє” (МЦБС філія №17)
16.00 – майстер-клас „Техніка Йо-йо” (МЦБС філія №18)
23.07.-24.07.
9.30 – командний чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді (стадіон «Зірка»)
Поширити:

Залишити коментар:

коментар