Серед найпоширеніших імен в Олександрії: Мілана, Анастасія, Данило, Тимур

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії відділом державної реєстрації актів цивільного стану за перше півріччя 2016 року зареєстровано 341 немовля, що майже на сто менше, ніж за аналогічний період минулого року (434).

Як повідомляють “Олександрійські новини” з цієї кількості новонароджених було зареєстровано 168 хлопчиків та 173 дівчинки. В п’яти сім’ях народилися двійнята.

Найпоширенішими іменами, якими називали хлопчиків у цьому році, стали: Артем, Максим, Тимур, Гліб, Олександр, Дмитро, Данило, Михайло, Богдан, Андрій та Іван.

Найпоширеніші жіночі імена: Софія, Кіра, Мілана, Єва, Дар’я, Варвара, Поліна, Анастасія, Ангеліна.

Водночас, не оминали увагою олександрійці і рідкісні та нетрадиційні імена, серед яких чоловічі: Емін, Еміль, Амір, Мирослав, Самуїл, Лук’ян, Мартін, Емануїл, Єлисей, Рувім, а також жіночі: Еліза, Віталіна, Теа, Едда, Фарідп, Маріам, Ельміра, Аміра, Асія, Кетрін. Марта, Єсенія, Еліна, Міхаліна, Ніка, Камілла, Ніколь.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар