Замість вказівок на ломбард, у Кропивницькому планують встановити сітілайти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

7 рекламних носії отримали дозвіл на встановлення, 8 – було відмовлено, питання про розгляд ще трьох “реклам” було перенесено – такі питання були розглянуті на засіданні комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста сьогодні, 21 липня.

Під час комісії було відмовлено у наданні 8 дозволів на розміщення вказівників ломбарду “Благо” за наступними адресами:
1) вул. Велика Перспективна з боку кінотеатру «Зоряний»;
2) вул. Велика Перспективна 46/91;
3) вул. Преображенська 6;
4) вул. Преображенська біля ТРЦ «Лісова Пісня»;
5) вул. Соборна 27;
6) вул. Вокзальна 24;
7) вул. Космонавта Попова 15/18;
8) вул. Соборна, 23.

Члени комісії запропоновали власникам ломбарду “Благо” альтернативу – замість вказівників встановити сітілайти на території міста (ред. Сітілайт – двостороння рекламна конструкція з внутрішнім підсвіченням. Стандартні розміри – 1,2×1,8 м).

Ще перелік об’єктів, які на минулому засіданні були винесені на попередній розгляд Художньою радою, сьогодні нарешті отримали дозволи на встановлення. Отже, комісія погодила розміщення реклами на трьох зупинках громадського транспорту по вул. Великій Перспективній: кінотеатр «Зоряний», через дорогу від «Сільпо», ТРЦ «Депот». Також було погоджено встановлення на території міста клін боксів (ред. клін бокс – урна з розміщенням реклами на відстані 35 см): біля «Сільпо», «Велмарту» та у центральному сквері. На наступних засіданнях будуть обговорені й інші місця розміщення клін боксів.

Ще 2 виносних рекламних щити та вивіска над дорогою по вул. Велика Перспективна перенесено на наступне засідання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар