У Світловодську зібрали понад 500 кг пластикових кришок для протезування воїнів АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Світловодці активно долучилися до Всеукраїнської акції зі збору пластикових кришок для подальшої переробки та збору коштів на виготовлення протезів для воїнів АТО. Їх зусиллями було зібрано понад 500 кілограмів кришок, завдяки чому ще двоє бійців АТО — Роман Дідера та Олександр Усач отримаютьдопомогу на протезування кінцівок.

Пише “Світловодськ”.

Ініціатором збору пластикових кришечок у Світловодську виступила Тамара Дзюба — пенсіонерка, яка майже два роки тому волею долі потрапила до Дніпропетровській лікарні ім. І.Мечнікова, де на власні очі побачила бійців, понівечених після Іловайського котла. З того часу жінка почала регулярно відвідувати лікарню та активно допомагати бійцям АТО. Спочатку — власними коштами і продуктами харчування, а у листопаді минулого року долучилася до Благодійного фонду “ОВЕС”, завдяки якому в період з січня по липень поточного року восьмеро бійців отримали допомогу на протезування рук і ніг.

“Я вдячна всім світловодчанам, які залучилися до акції, і завдяки яким наші герої зможуть знову стати повноцінними людьми. Я вдячна особисто директору торговельної мережі “Рагу” Олександру Гусєву, який організував збір, і завдяки якому ми зібрали понад мільйон кришок, а також директору універмагу “Центральний” Ніні Ківві, — зазначила Тамара Дзюба. — Ми продовжуємо нашу акцію Я закликаю всіх небайдужих мешканців міста допомогти нам у зборі кришок і допомогти нашим бійцям повноцінно жити і служити Батьківщині”.

Редакція газети “Вісник Кіровоградщини” також долучилася до цієї благородної справи і облашувала пункт прийому кришок в офісі видання за адресою: вул. Героїв України, 50, офіс №4. Також подібні пункти працюють у мережі магазинів “Рагу”, в магазині “Центральний”, на ринку “Світанок” біля ветеринарної лабораторії та в приміщенні телерадіокомпанії “Веселка”.

1469026105_kryshechky-ato-svitlovodsk-1 1469026120_kryshechky-ato-svitlovodsk-2 1469026131_kryshechky-ato-svitlovodsk-3 1469026145_kryshechky-ato-svitlovodsk-5

Поширити:

Залишити коментар:

коментар