Як на Кіровоградщині відзначатимуть День хрещення Київської-Русі-України

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Цього року, 28 липня 2016року, вся Україна відзначатиме значну подію для нашого народу – День хрещення Київської Русі-України. 20 липня поточного року відбулося засідання організаційного комітету з підготовки до відзначення в районі Дня хрещення Київської-Русі-України під головуванням керівника апарату райдержадміністрації О. Слюсаренко, – пише сайт Знам’янської РДА.

Про планування тематичної зустрічі «Християнство – джерело моралі», інформувала методист відділу культури Л. Дронік. Крім того, на території Знам’янського району пройдуть тематичні заходи, книжкові виставки, експозиції, засідання за «круглим столом», виставки художніх творів, перегляди циклів фільмів «Запровадження християнства на Русі», виставки дитячих малюнків «Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!», годин духовності, віртуальні мандрівки «Хрещення Русі – набуття історії», які присвячені історії християнства європейської держави Київської Русі.

Керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації були обговорені етапи організації вищезазначних заходів та дані відповідні доручення.

– На виконання Указу Президента України та розпоряджень Кабміну, ми сьогодні активно працюємо над організацією цієї значної події, — наголосила керівник апарату райдержадміністарції Олена Олександрівна. – Плануємо, що на території Знам’янського району широко пройдуть відповідні заходи як у культурному, релігійному, так і у просвітницькому плані, до яких мають залучитися і молодь, і духовенство. Ця історична подія має об’єднати український народ, особливо зараз, коли на сході нашої держави точаться бої.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар