Громадським організаціям Кіровоградщини розкажуть, як писати успішні гранти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Якщо ви маєте активну громадянську позицію, яку хочете висловити у вигляді суспільно корисного проекту, спрямованого на розбудову демократії в місті та області, — звільніть у своїх графіках 10 серпня 2016 року.  Адже саме цього дня ГО «Територія успіху» проводитиме тренінг з написання та подання заяв на отримання ґранту.

У вас буде унікальна можливість дослухатися до експертних порад щодо оформлення проекту згідно вимогам донорів, формування бюджету проектів та способів актуалізації для донора саме вашої ідеї серед інших заяв.

Участь у тренінгу безкоштовна. Вартість проїзду в обох напрямках відшкодовується організаторами за наявності проїзних документів. Деталі про час і місце проведення будуть повідомлені зареєстрованим учасникам згодом.

Для участі обов’язкова реєстрація за посиланням. Дедлайн подачі анкет – 3 серпня 2016 року до 18:00 включно.

Під час тренінгу також пройде презентація другого етапу конкурсу міні-ґрантів серед регіональних організацій в рамках всеукраїнського проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні та під загальноукраїнським адмініструванням ГО Центр “Жіночі перспективи” (Львів). Також всі учасники матимуть можливість безпосередньо поспілкуватися із лауреатами конкурсу у першому етапі (2015 року) та дізнатися про їхній успішний досвід реалізації власних ідей завдяки участі у програмі.

З питань участі у тренінгу звертайтеся до менеджера проекту: 0509756917, Інга Дуднік.

Слідкуйте за новинами на сайті ГО «Територія успіху» та на офіційних сторінках у соцмережах – facebook, twitter.

Чекаємо на ваші анкети і готовність змінювати світ на краще, починаючи зі свого регіону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар