Комісія не погодила пропозицію збільшити кількість громадського транспорту у Кропивницькому

Ілюстрація

На засідання постійної комісії  міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів розглядали питання щодо збільшення кількості маршруток у Кропивницькому. Але депутати так за неї і не проголосували. 

Спеціалісти управління транспорту міської ради провели аналіз, за результатами якого виявилось, що існує невідповідність кількості передбачених транспортних засобів і реально виїжджаючим на маршрут.

За словами начальника управління Олександра Вергуна, згідно проведеного аналізу, на деялих маршрутах зафіксовано більше машин, ніж це передбачено мережею. На деяких – навпаки.

«Якщо на 55-му маршруті передбачено 16 маршрутів, я випускаю 3. Тоді, як на 116-му забагато навіть 3. Треба впорядкувати точну кількість та їх раціональне використання», – зазначив представник КТ «Автолегіон – Варванської”.

За словами начальника управління транспорту, ставити нові маршрутки зараз не доцільно, оскільки у Кропивницькому планують впровадити план великогабаритного транспорту і закупити 20 тролейбусів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар