Кропивничани хочуть облаштувати або знищити старі кладовища

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Облаштувати (розчистити) недіючі кладовища мікрорайонів Масляниківка, Арнаутово та Никанорівка” – таку петицію зареєстрував на сайті Єдиної системи електронних петицій житель Кропивницького Вадим Дрига.

Кропивничанин аргументує прохання тим, що нерозчищені місця поблизу кладовищ є хорошим місцем для злочинців – зафіксовано пограбування, спроба згвалтування. Вадим Дрига пропонує розчистити чагарники або ж ліквідувати кладовища, строк післякладовищного періоду яких закінчився:

“Для покращення життєдіяльності мікрорайонів нашого міста одним з питань яке необхідно вирішити це – розчистити недіючі кладовища мікрорайонів Масляниківка по вул. Баумана, Арнаутово по провулку Новоукраїнський, та Никанорівка по вул. Луганська.

Біля кладовищ страшно ходити вночі, на неосвітлених ділянках дороги неодноразово нападали на людей, грабували та навіть була спроба зґвалтування.

Просимо кожного року розчищати від чагарників недіючі кладовища наших мікрорайонів, або ліквідувати кладовища строк після кладовищного періоду яких закінчився, та створити на них зони зелених насаджень для відпочинку жителів”.

Автор: Дрига Вадим Вікторович
Дата початку збору підписів: 18 липня 2016 р.

До кінця збору підписів залишилось: 43 дні

Станом на 20 липня петицію підписали 11 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут

Читайте також: Чи дотягнеться кіровоградське кладовище до житлових будинків?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар