Підприємці Кіровоградщини недоплатили 23 мільйони гривень податку

Кіровоградська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що  при проведенні операції “Легальний товар” встановлено факти маніпулювання податковою звітністю шляхом підміни товарів (невідповідність придбаних та реалізованих товарів).

Спеціалістами управління аудиту за встановленими фактами проведено документальну перевірку. За результатами перевірки донараховано 672,2 тисяч гривень, а також складено 5 податкових інформацій з питань проведення фінансово-господарських операцій з контрагентами постачальниками та контрагентами-покупцями, згідно яких не підтверджено факт придбання товарів (робіт,послуг) на суму 6075,3 тис грн податку на додану вартість.

Також протягом першого півріччя 2016 року фахівцями управління аудиту проведено 22 документальних планових (на 7 перевірок більше ніж в минулому році) та 75 документальних позапланових виїзних/невиїзних перевірок (на 52 перевірки менше ніж в минулому році).

“За результатами контрольно-перевірочних заходів донараховано узгоджених та неузгоджених податкових зобов’язань 23 мільйони гривень” – повідомила начальник управління аудиту Кіровоградської ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області Людмила Сінюкова.

За матеріалами Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар