На Кіровоградщині виявили грабіжників “ювелірки”

Члени злочинного угрупування, яке  17 липня скоїло озброєне пограбування ювелірного магазину “Ларец” у центрі Олександрії та ювелірного салону “Рубін” у Знам’янці, під час заплутування слідів свого відходу натрапили на поліцейський перехват та змушені були рятуватись від поліцейської погоні.

Так, під час невідкладних слідчо-розшукових дій по розслідуванню зазначених злочинів було оголошено план “Перехват” та виставлено поліцейські пости на можливих напрямах відходу бандитів. Підозрюваних у скоєнні резонансних розбійних нападів на автомобілі “Ауді” помітили працівники ДПС на трасі за містом Кропивницький (колишній Кіровоград) у районі повороту на Малу Виску.

Співробітники поліції не змогли наздогнати правопорушників: відірвавшись на значну відстань, зловмисники з’їхали з траси на одну з польових доріг. Їх пошуки наразі тривають.

За неофіційною інформацією від  джерел сайту “Олександрійські новини”, дане злочинне угрупування утворилось ще у 2014 році та може бути причетне, окрім двох нових епізодів в Олександрії та Знам’янці, до аналогічних розбійних нападів у Новоукраїнці Кіровоградської області, Тальному Черкаської області, Гайсині Вінницької області, Первомайську Миколаївської області та одному з населених пунктів Одеської області. Усі злочини, у зазначених населених пунктах, були скоєні впродовж поточного року. В усіх цих епізодах зловмисники використовували згаданий автомобіль “Ауді”, але з іншими реєстраційними номерними знаками, ймовірно, також викраденими.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар