Не всі кропивницькі діти-пільговики мають можливість на безкоштовний відпочинок

Начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна повідомила, що на сьогоднішній день у Кропивницькому налічується 8800 дітей-пільговиків, але з них станом на 19 липня оздоровлюються у дитячих таборах та базах відпочинку за державний кошт лише 144 дитини.

«На жаль, ми не можемо відправити на відпочинок усіх дітей, котрі цього потребують. В першу чергу, ми звертаємо увагу на дітей учасників АТО, інвалідів, сиріт та дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. На наступній сесії будуть виносити питання про виділення додаткових коштів для оздоровлення дітей», – сказала Дорохіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Не всі кропивницькі діти-пільговики мають можливість на безкоштовний відпочинок

  1. Начальник відділу сім’ї та молоді міської ради Людмила Дорохіна повідомила, що на сьогоднішній день у Кропивницькому налічується 8800 дітей-пільговиків, але з них станом на 19 липня оздоровлюються у дитячих таборах та базах відпочинку за державний кошт лише 144 дитини.

    То скажіть мені, будь ласка,шановна Дорохіна,якщо Ви в першу чергу звертаєте увагу на дітей по категорії учасника бойових дій,інвалідів,..то вже липень закінчується а через місяць діти ідуть до школи,коли ж 8656 дітей -пільговиків буде відпочивати-оздоровлюватися і де ?
    Я також хочу ,щоб моя дитина (7 років )поїхала до оздоровчого табору, а таку відпустку йому заробив його батько,відслуживши рік на передовій (Піски,Дон.аеропорт),то піскажіть мені шановна Дорохіна,куди потрібно звернутися,куди написати заяву,які подати документи ,щоб до 1 вересня встигнути відпочити ???

Коментарі заборонені.