Кропивницький депутат вимагає розчистити недіючі кладовища

Депутат міської ради м. Кропивницький на сайті “Єдина система місцевих електронних петицій” учора, 18 липня, зареєстрував петицію – “Облаштувати (розчистити) недіючі кладовища мікрорайонів Масляниківка, Арнаутово та Никанорівка”.

“Для покращення життєдіяльності мікрорайонів нашого міста одним з питань яке необхідно вирішити це – розчистити недіючі кладовища мікрорайонів Масляниківка по вул. Баумана, Арнаутово по провулку Новоукраїнський та Никанорівка по вул. Луганська.

Біля кладовищ страшно ходити вночі, на неосвітлених ділянках дороги неодноразово нападали на людей, грабували та навіть була спроба зґвалтування.

Просимо кожного року розчищати від чагарників недіючі кладовища наших мікрорайонів, або ліквідувати кладовища строк після кладовищного періоду яких закінчився, та створити на них зони зелених насаджень для відпочинку жителів”, – йдеться у електронній петиції.

Щоб електронна петиція потрапила на розгляд кропивничанських депутатів, треба щоб вона за 45 днів набрала 450 підписів. Поки є лише 2 підписи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар