За добу на Кіровоградщині втопилося троє осіб

Ілюстрація

Учора, 17 липня, на території Кіровоградської області виникло 3 нещасні випадки на воді. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.

Перше повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 16:42 від чергового поліції. З’ясувалося, що в р. Інгул на Ковалівському пляжі м. Кропивницького виявлено тіло людини. На місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №5 У ДСНС в області. За допомогою спецобладнання загиблого було вилучено з річки. Причина та обставини загибелі чоловіка наразі встановлюються експертами.

Наступний випадок стався у смт. Новоархангельськ на р. Синюха. Надійшло повідомлення, що  відпочиваючи на пляжі, зник у воді хлопчик 2003 р.н. Для вилучення тіла з водойми залучалося водолазно-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області.

Цього ж дня о 21:15 з поліції повідомили про загибель на ставку с. Світлопілля Олександрійського району чоловіка 1976 р.н., тіло якого вилучили з водойми місцеві жителі. Підрозділи ДСНС до місця події не залучалися.

Шановні громадяни! Рятуючись від спеки, дотримуйтесь елементарних правил безпеки під час відпочинку на водоймах: не заходьте у воду в стані алкогольного сп’яніння, після тривалого перебування на сонці, не дозволяйте дітям купатися без нагляду дорослих. Бережіть життя!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар