У Знам’янці боряться зі стихійною трогівлею

Ілюстративне фото
Учора, 12 липня, у Знам’янці міська комісія по ліквідації місць та забороні стихійної торгівлі, спільно з представниками правоохоронних органів провела рейдову перевірку місць стихійної торгівлі навпроти будинку 22 по вул. Михайла Грушевського.


Про це повідомляє прес-служба Знам’янської міськради.

Комісією проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо заборони торгівлі в неустановлених місцях та роздано попередження про те, що відповідно до статті 160 «Торгівля з рук у невстановлених місцях» Кодексу України про адміністративні правопорушення, торгівля в містах з рук на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших невстановлених місцях – тягне за собою накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян  (від 17  до  119  грн.)  з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Торгівля з рук у невстановлених місцях промисловими товарами – тягне за собою накладення штрафу від шести до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 102  до 255  грн.) з конфіскацією предметів торгівлі.

Члени комісії обговорили питання про необхідність облаштування на вільній території КП «Ринокторгсервіс» торгових  рядів для здійснення торгівлі овочами та фруктами, вирощеними на присадибних ділянках громадян.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар