У Петрівській колонії новий начальник

Минулого тижня у Петрівській виправній колонії (№49) начальник управління ДПтС України в Кіровоградській області полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук представив колективу нового начальника установи майора внутрішньої служби – Сергія Зарембу.


Сергій Заремба розпочав свою діяльність у Петрівській виправній колонії зразу ж після проходження служби в Збройних Силах України ще у 2005 році на посаді начальника відділення соціально-психологічної служби відділу соціально-виховної та психологічної роботи.

Потім він займав посади оперуповноваженого оперативного відділу, старшого оперуповноваженого оперативного відділу, заступника начальника установи – начальника відділу соціально-виховної та психологічної роботи.

У 2016 році Сергія Зарембу назначили тимчасово виконуючим обов’язки начальника Петрівської виправної колонії (№ 49). Завдання нове, проте завдяки великому досвіду роботи в системі, вмілому та правильному корегуванню роботи підпорядкованого персоналу 8 липня 2016 році наказом голови ДПтС України № 163-ОС/16 від 05.07.2016 року його призначають начальником установи – начальником арештного дому Петрівської виправної колонії УДПтС в Кіровоградській області.

Валерій Анатолійович, наголосив:

«Відтепер у нового начальника особиста відповідальність, щодо стабілізації оперативної обстановки в установі, а завдяки досвідченості, розумній ініціативі та вимогливості, як від себе так і від колективу, є надія на успішне досягнення першочергових цілей». Також звернувся до колективу установи із закликом підтримати нового керівника та допомогти покращити діяльність виправної колонії”.

У свою чергу новопризначений начальник Петрівської виправної колонії (№ 49)  подякував керівництву ДПтС України, керівництву Управління та персоналу установи за довіру та запевнив, що зробить все необхідне для досягнення найкращих результатів у роботі підпорядкованого персоналу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар