Одеська залізниця запрошує кіровоградців на роботу

15 липня у приміщенні пасажирського вокзалу Одеса-Головна відбудеться День відкритих дверей регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця». Під час заходу присутнім будуть запропоновані наявні та актуальні вакантні посади на одному з найбільших транспортних підприємств України. Про це повідомляє прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Мета заходу – прозорий пошук співробітників на вакантні посади, що допоможе знайти своє робоче місце в залізничній галузі, у тому числі й представникам масових професій, а також студентам та випускникам вишів. Під час даного заходу усі бажаючі матимуть можливість не лише дізнатися про актуальні вакансії в галузі, а й особисто поспілкуватися з представниками регіональної філії, що пропонують вакансії для працевлаштування, поставити свої запитання та отримати детальну інформацію щодо діяльності компанії. Кожному зацікавленому в отриманні роботи на залізниці буде надано спеціальну анкету, яку розгляне керівництво підприємства з метою подальшого рішення щодо працевлаштування кандидата.

Нагадаємо, що Одеська залізниця охоплює шість областей країни, тому перед кожним відкривається можливість знайти роботу не тільки в Одеській області, але й Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській та Вінницькій.

Початок заходу: 15 липня о 10 годині, в залі підвищеного комфорту одеського вокзалу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар