Віп-парковка в Кіровограді: як паркуватись біля в’їзду в двір СБУ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 8 червня, у пабліку “Мудак” за кермом” у Фейсбуці з’явились фото віп-паркувальника, який зупинився рівно навпроти воріт в СБУ.

“В номінації нахаба року та хамло року перемагає ось цей альфа-сомец.) Він припаркував свою автівку навпроти воріт СБ України. Мотивація вчинку і логіка відсутні, виправдання належать дитині із інтелектом років на 3-4. Пряма мова: А мне нада было на пару минут зайти в СБУ))))”, – написав працівник СБУ Володимир Бойко.

Скриншот 08.07.2016 125635.bmp

Довідка:

Автовиїзд: займати не дозволяється, до речі,
у ПДД чітко прописано: стоянка заборонена ближче 10 м від виїздів із прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду. Водій, чий проїзд заблокований, має право подзвонити в ДАІ й викликати евакуатор.
Адже згідно з п. 4 Постанови КМУ №1102, якщо автомобіль істотно заважає дорожньому руху, його спокійно можуть забрати.

Водій-порушник у цьому випадку потім буде довго визволяти автомобіль зі штрафплощадки, попередньо заплативши штраф (255-340 грн.), а після цього й за послуги самої площадки із зберігання автомобіля – 260 грн. на добу. Практика показує, що дешевше, ніж за 1 тисячу гривень, і швидше, ніж за три дні за часом, визволити авто не вдається. Тож радимо бути особливо уважними, навіть якщо гараж і виглядає занедбаним

Поширити:

Залишити коментар:

коментар