Кіровоградці хочуть повернути одній із вулиць ім’я більшовика

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Мешканці колишньої вулиці Бабушкіна, що на мікрорайоні Миколаївка, яка була перейменована на вул. Тютюшкіна, бажають повернути їй стару назву.

Аби донести думку мешка, на засідання топонімічної комісії прийшла голова місцевого квартального комітету – передає кореспондент Першої електронної.

За її словами, вони не хочуть, щоб їх вулицю перейменовували, бо вони всі виросли на ній, і нова назва їм не подобається. Іншої аргументації у місцевих не знайшлося.

Оскільки, особа більшовицького діяча, соратника В. Леніна Івана Бабушкіна підпадає під Закон України про декомунізацію, члени топонімічної комісії відмовили мешканцям. За словами члена комісії Сергія Запорожана, буде проведена відповідна роз’яснювальна робота з мешканцями.

“Семен Тютюшкін був місцевим мешканцем, героєм соціалістичної праці, заслуженим залізничником. Ця людина заслуговує на вшанування”, – заявив Сергій Запорожан.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар