Патрульні продовжують “чистити” вулиці Кіровограда від неправильних парковок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградські патрульні продовжують попереджати водіїв автівок, припаркованих по вул. Шульгиних, що зупиняти автівки в цьому місці заборонено.

На початку вулиці стоїть знак 3.34 “Зупинка заборонена”. Зона дії знаку може закінчуватись або на перехресті, або знаком, який її закінчує. Оскільки рух односторонній, то знак діє тільки на ліву частину дороги. Незважаючи на неодноразові попередження патрульних, багато водіїв продовжують паркуватись “там, де зручно”.

Як розповідає кіровоградка Олена, яка працює в офісі неподалік, тут щодня паркуються десяти машин.

“Поліцейські часто “ганяють” паркувальників із цієї вулиці. Але вони продовжують зупинятись. Чи то не бачать знаку, чи то їм байдуже. Патруль правильно робить, що приходить сюди. Можливо, колись вулиця буде чиста від автівок”, – розповіл Олена.

Патрульні, які сьогодні працюють по вул. Шульгиних розповіли, що уже попередили близько десятка водіїв. Загалом вони адекватно реагують на попередження і міняють місце парковки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Патрульні продовжують “чистити” вулиці Кіровограда від неправильних парковок

  1. У нас почти во всем городе неправильные парковки потому что правильных практически нет. У нас только наказывать могут, но сделать что то для водителей….?

Коментарі заборонені.