На соцзаклади Кіровоградщини суне перевірка

В області перевірять усі територіальні центри із надання соціальних послуг. Про це повідомляє сайт КОДА.

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко розповів про робочу поїздку до Петрівського району, під час якої було відкрито після капітально ремонту територіальний центр із надання соціальних послуг.

– Варто відзначити, що у Петрівському районі, на відміну від окремих територій, спромоглися знайти необхідні кошти на капітальний ремонт приміщення територіального центру – більше 1 млн. грн. Ці кошти інвестовані у соціальні послуги, які отримуватимуть соціально незахищені верстви населення. Насамперед це люди поважного віку та люди з обмеженими фізичними можливостями, – відзначив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації доручив директору департаменту соціального захисту населення ОДА Олександру Догарову провести в області перевірку стану усіх територіальних центрів із надання соціальних послуг. Адже, за словами Сергія Кузьменка, для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями такі центри є чи не єдиною можливістю надання соціального супроводу.

– Наразі, у Петрівському районі це завдання виконали на відмінно, і відтепер люди отримуватимуть тут якісні соціальні послуги, – відзначив Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар