Кіровоградці можуть отримати автономне опалення з допомогою ОСББ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Єдино правильним способом обігріву є централізоване опалення. На цьому наголосив міський голова Кіровограда Андрій Райкович сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради.

“Держава будувала ці будинки і віддавала людям. Визначила централізоване опалення як єдино правильне. Так, зараз у Кіровограді “бум” на автономне опалення. Минулі роки було допущено помилки – видано багато дозволів на підключення автономного опалення”, – наголосив міський голова.

Також Андрій Райкович повідомив, що якщо люди масово почнуть встановлювати автономку, то взимку на Кіровоград чекає тепловий колапс.

“У нас ще є садочки, школи, медзаклади, які опалюються за допомогою централізованого опалення. І нам треба подбати про роботу теплогенеруючих підприємств уже зараз”, – сказав Райкович.

Читайте такожКіровоградська “автономна війна”: влада і тепловики відкидають звинувачення містян у змові

Тим, хто хоче підключити автономку, міський голова порадив створювати ОСББ.

“Створюйте ОСББ і на зборах жителів приймайте рішення, яким способом будете обігрівати квартири, під’їзди та підвальні приміщення”, – сказав Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар