Центр соціального обслуговування на Кіровоградщині було відремонтовано більше ніж за 1 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 1 липня, у Петровому на Кіровоградщині відкрили оновлений територіальний центр соціального обслуговування.
Під час церемонії відкриття соціального закладу голова облдержадміністрації, зокрема, відзначив:
“За допомогою таких територіальних центрів держава має можливість надавати необхідну допомогу тим категоріям населення, які її найбільше потребують. Переважно це люди поважного віку та люди з обмеженими можливостями, які не можуть самотужки вирішувати власні проблеми. А в територіальних центрах їм надають всебічну допомогу, починаючи від вирішення звичайних побутових і комунальних проблем і закінчуючи кваліфікованою психологічною та юридичною підтримкою. Петрівський район у цьому сенсі демонструє позитивний приклад, адже тут спромоглися відремонтувати та привести у належний стан занедбане приміщення територіального центру соціального обслуговування. Ми на власні очі пересвідчилися, що ремонтні роботи тут виконані якісно”, – відзначив голова облдержадміністрації.
0107160101
Всього під час проведення ремонту приміщення терцентру було освоєно більше 1 млн. грн. За ці кошти був проведений капітальний ремонт покрівлі, встановлені енергозберігаючі вікна та двері, підсилений фундамент будівлі, виконані електромонтажні роботи. Також було утеплено фасад та оздоблено стіни, змонтовано нові системи електроосвітлення та електроопалення, сантехнічні та інші роботи. Тепер працівники територіального центру зможуть на якісно новому рівні надавати соціальні послуги своїм клієнтам, а таких у районі більше 2,3 тисячі пенсіонерів та осіб з інвалідністю.
З тим, аби жителі Петрівського району мали можливість отримувати якісні соціальні послуги, Сергій Кузьменко вручив керівнику територіального центру сертифікат на обладнання.
Сергій Кузьменко також схвально оцінив роботу служби соціального таксі у Петрівському районі. – Це добре, що у людей поважного віку та осіб з обмеженими можливостями є можливість викликати таксі щоб дістатися до лікарні або до соціальних служб. На превеликий жаль, не у всіх районах області ця робота поставлена на належному рівні, – констатував очільник області.
У зв’язку з цим, Сергій Кузьменко висловив сподівання, що керівники територій докладуть зусиль, аби відремонтувати або придбати нові автомобілі для служби соціального таксі, адже на сьогодні ця послуга користується надзвичайно великим попитом серед населення.
Також голова облдержадміністрації відзначив, що найближчим часом у всіх районах області проведуть перевірку стану територіальних центрів з надання соціальних послуг, і в разі необхідності, з боку обласної влади їм буде надана необхідна підтримка, аби люди на місцях мали можливість отримувати якісні соціальні послуги.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар